U trendu

Đoković održao čas tenisa deci u Beogradu (foto)

Najbolji srpski teniser Novak Djoković održao je danas čas tenisa deci u hali „Aleksandar Nikolić“ i pozvao sve da se uključe u kampanju posvećenu značaju sporta „Sport u jednoj reči“.

„Sport nosi snažne emocije i doneo mi je mnogo radosti. Bavljenje sportom je usmerilo moj život, uticalo na izgradnju mog karaktera, tela i jačanje uma i duha. Kad bih morao da izaberem jednu reč kojom bih ga opisao ta reč bi bila zdravlje. Sport je veoma važan za razvoj dece i odraslih“, rekao je Djoković.

On je na druženju govorio o značaju sporta, a deca su pisala poruke na šta prvo pomisle kada čuju tu reč.

Djoković je naveo da je ponosan što njegova fondacija aktivno radi na tome da se deci pruže jednaki uslovi za primenu regularnih fizičkih aktivnosti.

Kampanja „Sport u jednoj reči“ trajaće od 6. do 30. aprila, a cilj je podizanje svesti o važnosti bavljenja sportom, njegovoj ulozi u društvu, kao i podsticanje dece i mladih da više vežbaju.

Održavaće se na društvenim mrežama, na kojima će ljudi na fotografijama i video porukama deliti šta za njih predstavlja sport u jednoj reči, korišćenjem haštega #SportIn1Word.

Na kraju kampanje objavljeni sadržaj sa najviše „lajkova“ biće odabran kao integralni deo zvaničnog video spota Fondacije Novaka Djokovića, koji će obići svet.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike