U trendu

Đoković ostao bez trenera: Prekinuo saradnju i sa Štepanekom!

Pre četiri dana Andre Agasi je najvio da više neće biti trener Novaka Đokovića, a danas je potvrđeno da je i Radek Štepanek prekinuo saradnju sa našim teniserom.

Privatni odnosi sa Radekom su bili i ostaće izvanredni, a Novak je uživao da radi sa njim i uči od njega, saopšteno je iz Noletovog tima.

„Đoković je izuzetno zahvalan na podršci koju je dobijao od Radeka tokom proteklog perioda, a Novak ostaje fokusiran na napredak, i željan je da se vrati jači i odlučniji posle dugačke pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru“, ističe se u saopštenju.

Podsetimo, Novak nije poslušao Agasijeve savete da pauzira posle operacije lakta, pa je upisao dva ekspresna poraza. Naredni turnir ua koji se prijavio je Monte Karlo, gde će se takmičiti i u singlu i u dublu,  ovog puta u paru sa Filipom Krajinovićem.

– Ne znam što da očekujem. Ne očekujem ništa. Suočavam se s različitim izazovima u svojoj igri, sa zdravljem… Pokušavam dovesti sve na svoje mesto, videćemo – rekao je Đoković, koji će u Kneževini odigrati i humanitarne egzibicione mečeve.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.