U trendu

Đoković posle poraza uradio nešto o čemu bruji ceo teniski svet (video)

Novak Đoković na turniru u Monte Karlu u prva dva kola odigrao je prilično dobro, izbacio Dušana Lajovića i Bornu Ćorića, ali je na trećoj prepreci zastao.

Juče je, posle preokreta u taj brejku uspeo da dobije prvi set, ali je sledeća dva glatko izgubio od Dominika Tima. Sedmi igrač sveta drugi set dobio je 6:2, a treći 6:3 i plasirao se u četvrtfinale u kom ga čeka Rafael Nadal.

Posle ovog poraza, Đoković je uradio nešto neočekivano. Prvo je pružio ruku svom protivniku i čestitao mu, ali onda je ignorisao sudiju Karlosa Bernardesa i prošao pored njega bez da mu pruži ruku. Taj detalj nije promakao navijačima iz celoga sveta koji su se o ovom Novakovom potezu raspisali na društvenim mrežama.

U početku nikom nije bilo jasno zbog čega Đoković to uradio, ali onda je otkriveno o čemu je zapravo reč. Naime, u jednom trenutku sudja je opomenuo srpskog tenisera i upozorio ga da pripazi na vreme koje koristi između gemova. Đokovića je to očigledno razljutilo te je verovatno smatrao da je i to jedan od razloga njegova poraza.

Statističari su odmah izračunali da Đoković u drugim mečevima koristi 25 sekundi pauze između poena, a da je juče morao ubrzati, i to vreme skratio na 16 sekundi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)