U trendu

Đoković pronašao idealnog trenera, samo mora da se reši duhovnih savetnika i učitelja reikija

Nikome nije bilo najjasnije zašto je Novak Đoković prošle godine raskinuo saradnju sa Marjanom Vajdom, slovačkim trenerom s kojim je za 11 godina osvojio 67 titula, među kojima i 12 na Grend slemovima.

Đoković je cele prošle godine lutao, mučio se sa povredama i operacijama, shvatio da za njega nisu ni Andre Agasi ni Radek Štepanek, sa kojima je u međuvremenu pokušao da sarađuje.

Prošle nedelje Nole je objavio prekid sa Agasijem posle nepunih godinu dana, a samo par dana kasnije i sa Štepanekom, koji se kao trener našeg tenisera zadržao šest meseci. A onda je Đoković uradio nešto što je oduševilo sve njegove navijače – vratio se Vajdi.

Dokaz da Novak vredno trenira sa Slovakom su video snimci nastali u Marbelji, gde se priprema za nastavak sezone na šljaci, a prvi turnir na kom će nastupiti je Monte Karlo koji počinje 15. aprila.

Neki su ipak suzdržaniji, budući da ništa nije službeno objavljeno, ali Vajda navodno nema ništa protiv obnavljanja saradnje. Domaći mediji prenose i da je Vajda Novaku postavio uslov – vratiće se u njegovu ložu ako se Đoković odrekne loših uticaja u vidu duhovnih savetnika i reiki učitelja.

– Vajda je, između ostalog, tražio da se Đoković posveti tenisu na konvencionalan način, a da duhovne savetnike poput Pepea Imaza i reiki učitelja Žarka Ilića ostavi po strani. Ukoliko Novak to ne prihvati, Marjan se neće vraćati na mesto glavnog trenera – prenose mediji.

6 komentara
 1. Anonimni

  Idiot je neko ko ne radi na sebi,a ne Novak.Pozdrav za Novaka-jer veruje u više od onoga što običan smrtnik vidi

 2. Goran

  ostaje jedna prosta ČINJENICA…dok se posle pobeda krstio i zahvaljivao Bogu,dotle je bio nepobediv..kad je počeo da sluša sektaše i mufljuze kao Pepe le tvor i crta srca po terenu(?!),tad se to talno raspao…Nadam se da će se otrezuniti i uvideti to…

 3. Anonimni

  Koliko mu je trebalo da shvati da se zajebo.

 4. mmm

  S/S/S/S Samo Slovak Srbina Spašava

 5. milan

  Kad je neko idiot onda je Djokovic. Samo tesko poremecena osoba menja dobitnicki tim. Ali sta da se kaze on je sve sam rekao. Buzdovan ostaje buzdovan.

 6. verujem u bolje sutra

  kako neko iz potpune stabilnosti ide u zonu novog,neistrazenog i za njega nepoznatog, kako dara od radojka.. vrlo je moguce da reiki i duhovne vodje pomazu jeleni i njegovoj deci, ali nije bilo razloga da se i on tome prilagodjava..kad se povuce iz sporta, kad vise ne bude zeleo da osaja turnire, normlano je da covek istrazuje dalje od onoga gde je bio do tada, ali kad imas pobednickog konja, kad imas konja koji samo dobija da ides na teren nepoznatog – eto, iskusio i nas nole i zajebao se..ne nikako.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike