U trendu

Đoković propušta US Open zbog prinove?

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, po svemu sudeći, propustiće US Open kako bi bio uz suprugu Jelenu koja bi krajem avgusta trebala da se porodi.

Poslednji Gren slem u sezoni na programu je od 28. avgusta do 10. septembra, a kako spekulišu mediji Novak se neće pojaviti na takmičenju u Njujorku ako se to bude poklopilo sa rođenjem nejgovog drugog deteta.

Đoković je početkom godine obelodanio raspored turnira na kojima će učestvovati samo u prva tri meseca 2017. godine.

Od sredine februara, pa sve do početka marta Đoković će odmarati, a naredni turnir koji mu je u planu je Indijan Vels (od 9. do 19. marta), a onda Majami (od 23. marta do 4. aprila). Gde će nakon dva Mastersa u SAD igrati još uvek nije poznato, ali po svemu sudeći dolazak prinove će znatno izmeniti planove srpskog tenisera.

Novak će ‘preskočiti’ američku turneju, tako da verovatno neće učestvovati u Montrealu (od 7. do 13. avgusta), Sinsinatiju (od 13. do 20. avgusta) i US Open-u (od 28. avgusta do 10. septembra).

„Promenio sam prioritete. Tenis mi više nije najvažniji, niti rekordi i Gren slem titule. Želim da se posvetim i drugim stvarima u životu, porodici, ženi, detetu…“, rekao je svojevremeno Novak, a prenosi Kurir.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar