U trendu

Đoković: U poslednjih 48 sati sam pod jakim tabletama

MELBURN – Bio sam dovoljno dobro da se takmičim, u poslednjih 48 sati sam pod jakim tabletama protiv bolova, izjavio je najbolji teniser sveta Novak Đoković, posle plasmana u četvrfinale Australijan opena.

Đokovićev nastup u osmini finala bio je upitan zbog povrede trbušnog mišića koju je zaradio u meču sa Tejlorom Fricom, ali je srpski teniser izašao na teren i posle velike borbe uspeo da slomi otpor Kanađanina Miloša Raonića (3:1) za plasman u četvrtfinale Melburna.

„Nije bilo pripreme za ovaj meč, koristio sam svaki sat za opravak. Trudio sam se da stavim sebe u poziciju da mogu da se takmičim. Moj fizioterapeut i lekari sa Australijan opena su odradili sjajan posao“, rekao je Đoković posle meča.

On će u četvrtfinalu igrati protiv Nemaca Aleksandra Zvereva.

„Da je u pitanju bilo koji drugi turnir, a ne gren slem, povukao bih se. To je sigurno. Ovde želim da dam sve od sebe da se oporavim i da izađem na teren. Bio sam dovoljno dobro da se takmičim. U poslednjih 48 sati sam pod jakim tabletama protiv bolova. Ne znam kakva je šteta načinjena“, zaključio je Đoković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.