U trendu

Djorović: Od meča s Gibraltarom da pokažemo pobedničke ambicije

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Goran Djorović rekao je danas da je njegova ekipa rešena da od meča protiv Gibraltara pokaže pobedničke ambicije i dodao da će njegovi igrači biti maksimalno koncentrisani jer nema „malih i velikih“ utakmica.

„Jedva čekamo početak meča protiv Gibraltara, koji će otvoriti naš put kroz kvalifikacije. Momci su zaista ozbiljni, rešeni da pruže maksimum i već od starta pokažu pobedničke ambicije koje ćemo imati u svim utakmicama. Gibraltar je samo prvi u nizu rivala, bićemo maksimalno koncentrisani i nećemo dozvoliti nikakvo opuštanje. Nema velikih i malih utakmica, sve su podjednako važne i to je moto od kojeg nećemo odustajati“, rekao je Djorović.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije prvi meč na putu do Evropskog prvenstva, koje će 2019. godine biti održano u Italiji, igraće sutra protiv Gibraltara u Jagodini.

U grupi sa Srbijom su još i selekcije Rusije, Austrije, Makedonije i Jermenije.

Ekipi u sutrašnjem meču neće moći da pomogne Milan Gajić, koji se povredio na pretposlednjem treningu.

„Žao nam je, ali imamo alternativu. Želimo Gajiću brz oporavak i da bude spreman za naredne duele“, rekao je selektor Djorović.

Kapiten reprezentacije Andrija Živković rekao je da očekuje težak duel protiv Gibraltara, ali da priželjkuje da njegova ekipa brzo postigne gol i olakša sebi posao.

„Dakle, brzo vodjstvo je najbolji način da budemo rasterećeni i pokažemo sve što umemo. Ova generacija ima potencijal, tu je novi selektor i stručni štab, sjajno smo se uklopili i postali kompaktan tim. Siguran sam da ćemo u Jagodini to i dokazati“, rekao je Živković, objavljeno je na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

Meč u Jagodini igra se sutra od 18.00.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.