Doček olimpijaca sutra ispred Skupštine Srbije

Svečani doček srpskih sportista povodom osvajanja medalja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru biće upriličen sutra od 20 sati ispred Doma Narodne skupštine.

Foto: Beta

Foto: Beta

Lokacija je promenjena jer balkon Gradske skupštine ne može da izdrži veliki broj sportista, pa će građani imati priliku da ispred Doma Narodne skupštine pozdravi mušku i žensku košarkašku reprezentaciju Srbije, vaterpoliste, odbojkašice, Davora Štefaneka, Tijanu Bogdanović, Ivanu Španović i kajakaše Marka Tomićevića i Milenka Zorića.

„U želji da na pravi način dočekamo naše heroje, kao i zbog rekordnog broja dobitnika medalja, svečani doček naših olimpijaca biće organizovan ispred Doma Narodne skupštine. Očekujemo veliki broj ljudi i sigurni smo da će ovo biti jedan od najspektakularnijih sportskih dočeka do sada. Naši olimpijci su to zaslužili i pozivam sve građane da u što većem broju dođu da pozdrave njihov uspeh“, rekao je direktor „Beokom servisa“ Darko Glavaš.

Muzički program dočeka počinje od 19 sati na bini ispred Skupštine Srbije, a pojavljivanje olimpijaca očekuje se sat vremena kasnije.

Srbija je na Igrama u Riju osvojila ukupno osam medalja, dve zlatne (Davor Štefanek, vaterpolisti), četiri srebrne (tekvodiskinja Tijana Bogdanović, košarkaši, odbojkašice i kajakaši) i dve bronze (Ivana Španović, košarkašice).

(Tanjug)

Ostavite komentar

Ostavite komentar