U trendu

Docić pred Banants: Nema razloga da ne budu pune tribine

BEOGRAD – Kapiten fudbalera Čukaričkog Marko Docić izjavio je da je ekipa dobro odradila pripreme i da se nada punim tribinama na meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv jermenskog Banantsa.

„Prvi zvanični meč će biti upravo evropski, duel protiv Banantsa biće vrlo zahtevan. Gledali smo Banants, radili analizu i moj prvi utisak je da su fizički dominantni. Dosta su kvalitetni, ali sa druge strane gledaćemo da iskoristimo neke njihove slabije strane. Imaju veliki broj stranaca u ekipi, sigurno su kvalitetniji tim nego što to naša javnost očekuje“, rekao je Docić za klupski sajt.

Docić je među retkim igračima koji imaju iskustva u evropskim mečevima, ali kapiten „Brđana“ ne misli da je to hendikep za njegov tim.

„Neće biti problema što ekipa nema mnogo iskustva. Cele prošle sezone se dosta radilo sa njima, već su navikli na seniorski fudbal. Uostalom, dosta naših mladih igrača je i iznelo sezonu u kojoj smo izborili plasman u Evropu. Mladi fudbaleri Cukarickog su vrlo talentovani, brzo hvataju neke stvari“, rekao je Docić i dodao da je velika prednost Čukaričkog to što se ekipa nije mnogo promenjena.

„Svaki trener voli da ima duže vreme istu grupu igrača, nama je generalno okosnica tima ostala na okupu. Napustio nas je Mudrinski, u prvom meču ćemo sigurno biti i bez Ovusua. Opet, Tedić je uvođen u priču još ranije, sazreo je za ozbiljnije takmičenje“.

Duel protiv kluba biće prilika da navijači Čukarickog ispune tribine, pošto će ulaz na istocnu tribinu biti besplatan, a preuzimanje ulaznica vršiće se na blagajnama stadiona na Banovom brdu (sreda od 12 do 20 satu i četvrtak od 17 sati do početka utakmice).

„Svako voli da igra pred punim tribinama, nema razloga da na prvom mecu u sezoni protiv Banantsa ne bude pun stadion. Čukaricki je tri godine čekao evropsku utakmicu, a dobro se secam atmosfere na tim mečevima. Publici obećavamo svoj maksimum, u svakom pogledu, i fizičkom i borbenom, u kvalitetu igre“, rekao je Docić, koji se osvrnuo i na to koji bi rezultat bio zadovoljavajući.

„Ne bih sad da nagadam, ali svaka pobeda bez primljenog gola bila bi prihvatljiva“, zaključio je Docić.

Meč između Čukaričkog i Banantsa igra se sutra od 20 sati i 30 minuta na Banovom brdu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.