U trendu

Dragan Džajić predstavio svoj tim ako pobedi na izborima za predsednika FŠ

BEOGRAD – Kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) Dragan Džajić predao je danas spisak ljudi koje planira da postavi na rukovodeća mesta u Savezu ako pobedi na izborima zakazanim za 14. mart, prenose beogradski mediji.

„Džajić je odlučio da ako pobedi na izborima za predsednika FŠ za potpredsednike Saveza imenuje Branislava Nedimovića, Janoša Žemberija, Sandru Sremčević i Branka Zečevića. Nedimović je bivši ministar poljoprivrede u Vladi Srbije, Žemberi je predsednik TSC-a iz Bačke Topole, dok će ženski fudbal predstavljati Sandra Sremčević, koja je predsednica ŽFK Crvena zvezda. Zečević je vlasnik kompanije Metal Fer, koja je jedna od najvećih izvoznika u Srbiji“, prenosi „Sport klub“.

U Izvršnom odboru FŠ bi se našli predsednici FS Vojvodine Dragan Simović, FS Beograda Marko Zdravković, FS regiona istočne Srbije Zoran Ignjatović i FS regiona zapadne Srbije Nebojša Živanović, kao i prvi čovek Trajala Vladan Gašić.

„Članovi IO FŠ biće i predsednik Zajednice klubova Super i prve lige Srbije Dragomir Lazović, bivši selektori Srbije Vladimir Petrović Pižon i Ljubiša Tumbaković, predsednik Sudijske komisije FŠ Dejan Delević i privrednik Aleksandar Mihajlović“, dodaje „Sport klub“.

Kandidaturu za predsednika FŠ podneo je i Nemanja Vidić, koji je ranije danas predstavio svoj tim.

Izbori za novog predsednika FŠ biće održani 14. marta u Staroj Pazovi.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.