U trendu

Dragan Stojković posetio Mitrovića u Londonu

BEOGRAD – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković posetio je u Londonu napadača Fulama i člana nacionalnog tima Aleksandra Mitrovića, koji se oporavlja od povrede skočnog zgloba.

Mitrović je prošlog vikenda na meču Premijer lige protiv Njukasla obnovio povredu skočnog zgloba, koju je zaradio tokom nastupa za reprezentaciju Srbije na duelu sa selekcijom Švedske.

U saopštenju Fudbalskog saveza Srbije (FS S) se navodi da je Stojković želeo da se na licu mesta vidi sa najboljim strelcem u istoriji nacionalnog tima i da sazna nešto više o stepenu povrede napadača Fulama.

Stojković i Mitrović su, između ostalog, razgovarali i o planu i programu za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Selektor Srbije je na kraju poželeo Mitroviću da što pre sanira povredu i da nastavi sa odličnim igrama za Fulam.

Srbija će na SP, koje je na programu od 20. novembra do 18. decembra, igrati u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

„Prvu utakmicu na Mundijalu Srbija igra protiv Brazila 24. novembra. Pre toga je i prijateljski meč 18. novembra protiv Bahreina u Rifi. Selektor našeg nacionalnog tima nastaviće do tada da obilazi reprezentativace Srbije širom Evrope. Stojković će sa delegacijom FS S otputovati u Frankfurt gde je u nedelju od 12 časova žreb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj. Naša reprezentacija nije od 2000. godine bila učesnik EP. Stojković je kao kapiten predvodio tadašnju reprezentaciju SR Jugoslavije na EP u Belgiji i Holandiji“, saopštio je FS S.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar