U trendu

Drulović: Imali smo previše poštovanja prema Atletiku

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da su njegovi fudbaleri večeras igrali sa previše poštovanja prema Atletik Bilbau i da nije mogao da pobedi uz greške koje je pravio.

„Uvek kad izgubite ne možete da budete zadovoljni. Sa malo više respekta smo ušli u meč, u nekim fazama loše reagovali, falio je zadnji pas, oni kvalitetna ekipa, iskoristili su to. Nismo dali gol, a kada se to desi sa ovakvim rivalom, poraz je neminovan“, rekao je Drulović novinarima na stadionu Partizana.

Partizan je večeras izgubio u Beogradu od Atletik Bilbaa sa 0:2 u trećem kolu Grupe L Lige Evropa.

„Znate da je za neke naše mlade igrače ovo bila prva utakmica sa tako jakim rivalom. Falili nam igrači, pre svega u veznom redu koji bi nam doneli stabilnost. Ipak mladi momci su pokazali karekter, dali trenutno maksimum“, naveo je Drulović.

Trener Partizana je istakao da je zadovoljan igrom Miroslava Vulićevića, Saše Lukića, Nemanje Petrovića… Dodao je i da su igrači Atletik Bilbaa dobro „zatvorili“ Andriju Živkovića.

Posle tri kola Atletik i Partizan imaju po šest bodova, dok AZ Alkmar i Augsburg imaju po tri.“Moramo da pokušamo sve da ostanemo u Evropi. Augsburg se vratio u igru, možda baš poslenje kolo sa njima bude odlučujuče. Nas sada čekaju dva teška gostovanja. BIlo bi dobro da osvojimo bodove u Španiji ili Holandiji“, naveo je Drulović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.