U trendu

Drulović nije došao pred novinare, pomoćnik rekao da je svima teško

Pomoćni trener fudbalera Partizana Luis Diogo Kampoš rekao je da su svi u klubu razočarani porazom od Augsburga i dodao da ekipa nije imala svoj dan.

„Veoma smo razočari ovim rezultatom, nismo ovo očekivali, očigledno da nije bio naš dan. Utakmicu smo pripremili odlično, igrači su znali svaki korak. Prvi gol je bio kao da smo dobili nož u srce“, rekao je Kampoš na konferenciji za novinare.

Partizan je večeras izgubio 1:3 i tako je eliminisan zbog ukupne gol-razlike. Prvi trener Ljubinko Drulović nije se pojavio na konferenciji za novinare, a Kampoš je došao posle skoro sat vremena čekanja.

„Pokušali smo da objasnimo igračima šta treba da urade u drugom poluvremenu, ali smo iz greške primili i drugi gol i samim tim su stvari postale teže. Pokušali smo da se vratimo, imali smo nekoliko šansi, ali očigledno sreća nas nije poslužila“, rekao je Kampoš.

Andrija Živković je u 81. minutu isključen zbog drugog žutog kartona.

„Kada je Žile dobio drugi žuti izgubili smo kontrolu i igra je otišla na drugu stranu. Igrači su plakali u svlačionici, izvinjavamo se navijačima, ali ovi igrači zaslužuju da podršku“, kazao je pomoćni trener.

 On je rekao da je defanzivna igra bila stvar taktike.

„Imali smo strategiju za utakmicu, videli smo da će Augsburg igrati ofanzivnije, morali smo da pazimo“, rekao je on.

Portparolka kluba je na pitanje gde je Drulović, samo kratko odgovorila: „Na sastanku“, ne dajući druge detalje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.