U trendu

Drulović zadovoljan zalaganjem igrača

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović rekao je da je zadovoljan igri uprkos današnjem porazu od Vojvodine i istakao da je njegova ekipa zaslužila bolji rezultat.

„Utakmica je bila kvalitetna, prava prvenstvena, u kojoj baš nismo imali sreće, sve nam se vratilo na najgori mogući način. Mislim da smo po igri zaslužili mnogo bolji rezultat, bili smo bolji. Momci su od prvog do poslednjeg minuta pokazali veliko htenje i nesrećno smo izgubili. To se dešava u fudbalu“, rekao je Drulović novinarima posle utakmice u Beogradu.

Partizan je na svom stadionu izgubio od Vojvodine sa 2:0, iako je pred kraj utakmice imao priliku da izjednači sa igračem više, ali je Nikola Ninković promašio penal, posle čega je protivnik postigao drugi gol.

Crno-beli su četvrti na tabeli sa 32 boda, jednim više od šestoplasirane Vojvodine, a čak 21 manje od Crvene zvezde, od koje ima utakmicu više.

Prema Drulovićevim rečima, Partizan je i pored poraza pružio jednu od boljih partija u dosadašnjem delu sezone. On je, takodje, pohvalio svoje igrače za „odnos i zalaganje“.

„Igra je bila dobra, jedna od boljih ove jeseni. Vojvodina nas je iznenadila iz prekida, promašili smo penal kada smo mogli da preokrenemo rezultat, a iz kontranapada smo primili drugi gol i tu je sve bilo rešeno“, kazao je trener crno-belih.

Štoperski tandem u Partizanu ponovo su činili Ivan Bandalovski i Lazar Ćirković, čijom je igrom Drulović zadovoljan.

„Zadovoljan sam odnosom Bandalovskog i Ćirkovića. Od kako oni igraju, Partizan je defanzivno izuzetno kvalitetan. Fabrisio se vratio iz povrede i treninzima mora da zasluži mesto u timu“, rekao je Drulović i dodao da je zadovoljan kako je Petar Grbić odigrao na mestu desnog beka.

Partizan će u četvrtak dočekati Augsburg u odlučujućoj utakmici za plasman u drugu fazu Lige Evropa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.