U trendu

Đurđević: Navikli smo na nepravde i borbu protiv sudija

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević, koji je golom u finišu doneo remi svom timu u 153. večitom derbiju, naglasio je da su sudije oštetile crno-bele priznavanjem neregularnog pogotka Crvenoj zvezdi.

Gelor Kanga doveo je Zvezdu u vođstvo u 34, nakon što je prethodno Džon Ruiz izašao sa loptom u gol-aut, što što sudije nisu videle, a Đurđević je u 87. minutu postavio konačan rezultat ne preteranog uzbedljivog derbija pred 41.000 gledalaca na stadionu Rajko Mitić.

„Lopta je izašla pola metra, ali smo navikli da se borimo protiv sudija i svih. Na kraju, šta je – tu je. Stisli smo zube, gledamo da se nosimo sa tim nepravdama i nije nam prvi put. Pokazali smo da smo prava ekipa, da imamo karakter, zasluženo smo izjednačili i nastavili smo niz nepobedivosti“, rekao je Đurđević novinarima posle utakmice.

On je dodao da je Partizan drži situaciju u svojim rukama, iako trenutno ima šest bodova manje od Crvene zvezde, misleći na sistem podele bodova i novi okršaj na Marakani u plej-ofu.

„Derbi je bio kao i svaki. Imali su oni svoje šanse, mi takođe. Sve je u našim rukama, šef nam je rekao da pobedimo sve utakmice do kraja i osvojimo titulu“, zaključio je Đurđević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.