U trendu

Enrike: Doveo bih Totija, zašto da ne

Trener Barselone Luis Enrike rekao je danas da se nada da će Frančesko Toti i naredne sezone igrati za Romu, ali da bi doveo legendarnog italijanskog fudbalera u svoj klub ako bi se ukazala prilika.

Toti nije u dobrim odnosima s trenerom Rome Lučanom Spaletijem zbog male minutaže, a mediji spekulišu da bi legendarni igrač rimskog kluba mogao da ode na kraju sezone, ili čak i da završi karijeru.

Toti je u poslednje tri utakmice postigao tri gola i pomogao ekipi da ostane u trci za osvajanje drugog mesta u Seriji A.

Luis Enrike je u sezoni 2011-2012. trenirao 39-godišnjeg Totija u Romi.

Upitan da li bi razmislio o dovodjenju Totija, u transferu sličnom onom iz 2004. godine, kada je Barselona dovela 32-godišnjeg Henrika Larsona, Enrike je rekao: „Zašto da ne, ako ga prodaju jeftino“.

„Frančesko Toti je živa istorija Rome i mislim da bi voleo da završi karijeru u tom klubu. Bilo bi čudno videti ga da nosi dres nekog drugog kluba, ali ako bi želeo, Toti bi mogao da igra za bilo koji klub. Ali pošto sam pomalo navijač Rome, nadam se da će ostati tamo“, rekao je Enrike, preneli su španski mediji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.