U trendu

Federer besneo tokom finala: Urlao i vređao sudiju (video)

Rodžer Federer je tokom svojih mečeva uglavnom smiren i jedan je od onih tenisera koji ne pokazuju previše emocija dok su na terenu.

Međutim, tokom sinoćnog finala Indijan Velsa protiv Huan Martina Del Potra, Švajcarac nije uspeo da sakrije nervozu koja je kulminirala besnim ispadom na glavnog sudiju

https://youtu.be/n0jYnCP4U8s

Del Porto je prekinuo sjajnu seriju Federera i osvojio svoj prvi Masters turnir 6:4, 6:7 (8-10), 7:6 (7-2), iako je propustio tri meč lopte.

Međutim, u finišu drugog seta, kada se rezultat lomio u taj brejku, Švajcarac je dobio poen i već proslavljao izjednačenje na 1:1, da bi sudija dozvolio Argentincu čelendž.

Negodovao je jer je protivnik nešto kasnije zatražio proveru, potom se razbesneo i opsovao sudiju po okončanju seta. I gledaoci kraj malih ekrana primetili su Federerov izliv besa, te u komentarima pozivali druge da se uključe u prenos jer se, po njohovim rečima, „ovako nešto retko viđa“.

https://twitter.com/tumcarayol/status/975488459216482307

Nervoza mu nije pomogla i Del Potro je na kraju slavio, stigavši tako do svoje prve titule na turnirima iz serije 1.000.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.