U trendu

Finale Lige šampiona je naš cilj

Trener fudbalera Mančester junajteda Luj van Gal rekao je danas da je finale Lige šampiona cilj, ali je i istakao da njegova ekipa mora još da napreduje, ako želi da osvoji trofej u tom takmičenju ili u Premijer ligi. 

Junajted je posle pobede nad Sanderlendom prošlog vikenda izbio na prvo mesto na tabeli Premijer lige, ali takmičenje u Ligi šampiona nije počeo na najbolji mogući način. 

Ekipa Luja van Gala je u prvom kolu najelitnijeg fudbalskog takmičenja izgubila od PSV-a, a šansu za popravni imaće večeras protiv nemačkog Volfsburga. 

Van Gal je rekao da je finale Lige šampiona „realan cilj“ za Junajted, ali je i istakao da želi da njegova ekipa još napreduje kako bi povećala svoje šanse za osvajanje pehara.  

„U Ligi šampiona morate da pobedite u svim utakmicama u kojima ste domaćin. U suprotnom, biće veoma teško. Najvažnije je da pobedimo večeras. Mnogo smo bolji u odnosu na tim od prošle sezone, ali moramo još da se popravimo ako želimo da osvojimo Premijer ligu ili Ligu šampiona“, rekao je Van Gal za britanske medije. 

„Finale Lige šampiona je naš cilj, ali za to je potrebno i malo sreće, ne samo kvalitet“, dodao je. Utakmica drugog kola Grupe B Lige šampiona između Mančester junajteda i Volfsburga igra se večeras od 20.45.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar