U trendu

Fiorentina lako pobedila Inter

Fudbaleri Fiorentine pobedili su danas u Milanu Inter sa 4:1 u poslednjoj nedeljnoj utakmici šestog kola italijanske Serije A.

Fiorentina je praktično sav posao odradila u prvom poluvremenu, pošto su u tom periodu čak triput savladali gomalana Intera Samira Handanovića.

Gosti iz Firence su poveli već u četvrtom minutu iz jedanaesterca koji je realizovao Josip Iličić. Penal je minut ranije skrivio Handanović kada je u šesnaestercu oborio Nikolu Kalinića.

Upravo je Kalinić u 19. minutu duplirao prednost gostiju, kada je natrčao na odbijenu loptu posle šuta Iličića sa distance.

Kalinić je u 23. minutu poviso na 3:0. Markos Alonso je odlično prošao po levom boku, te je uputio centaršut na peterac gde se našao hrvatski internacionalac, koji je laganim udarcem savladao Handanovića.

Inter je od 31. minuta nastupao sa igračem manje, pošto je Miranda dobio direktan crveni karton zbog povlačenja Kalinića, koji je istrčao sam ispred Handanovića.

Domaćin je u 60. minutu smanjio zaostatak preko Maura Ikardija, međutim, to je bilo sve što je ekipa Roberta Mančnija uspela da uradi, jer je Kalinić svojim trećim golom u 76. razrešio sve nedoumice.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.