U trendu

FK Crvena zvezda i Gasprom njeft produžili ugovor do 2020. godine

Fudbalski klub Crvena zvezda produžio je danas ugovor sa ruskom kompanijom Gasprom njeft do 2020. godine.

Kako je objavljeno na sajtu Zvezde, posle svečanog otvaranja kupole Hrama Svetog Save, na kojoj je izradu mozaika finansirala ta ruska kompanija, održan je sastanak rukovodstava Gasprom njefta i beogradskog kluba, čime je ozvaničen nastavak saradnje do 2020. godine.

Ugovor su potpisali predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD Gasprom njeft Aleksandar Djukov i predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Prisustvovali su generalni direktor Naftne industrije Srbije Kiril Tjurdenjev, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i ministar energetike Srbije Aleksandar Antić.

„Mi podržavamo klub već mnogo godina, a takodje aktivno doprinosimo vaspitanju mladih talenata za srpski fudbal. FK Crvena zvezda daje odlične sportske rezultate, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i na evropskoj sceni. Sklapanje novog sporazuma je sasvim logičan nastavak naše saradnje sa klubom“, rekao je predsednik Upravnog odbora, generalni direktor JAD Gasprom njeft Aleksandar Djukov.

Predsednik Zvezde Svetozar Mijailović zahvalio je kompaniji Gasprom njeft na poverenju koje nastavlja da ukazuje klubu.

„Iza nas je osam godina uspešnog rada, a sada smo obezbedili i punih deset godina saradnje. Kompanija Gasprom njeft je bila zajedno sa klubom u za njega najteža vremena i sada je sa nama, kada se u punom sjaju vraćamo na evropsku arenu. Verujem da će naša saradnja, kao i ranije, jačati iz godine u godinu i mi ćemo nastaviti zajedno da radimo na realizaciji mnogobrojnih projekata na obostranu korist. Ovo je odlična vest ne samo za našu višemilionsku armiju navijača, već i za srpski sport u celini“, izjavio je Mijailović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar