U trendu

FK Partizan: Sudija je opljačkao Partizan u Nišu

Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da ga je sudija Bojan Nikolić najbrutalnije opljačkao u današnjoj utakmici protiv Radničkog iz Niša i pozvao Fudbalski savez da reaguje i da se kazni taj sudija.

„Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom – uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.

Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nadje u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja“, navodi se u saopštenju Partizana.

Fudbaleri Partizana izgubili su danas u Nišu od Radničkog sa 1:3, u utakmici 32. kola Super lige Srbije, u plej-ofu.

Partizan je poveo u 42. minutu golom Djordja Ivanovića, a izjednačio je Saša Stojanović u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena iz slobodnog udarca. Radnički je poveo iz sumnjive situacije golom Petra Grbića u 48. minutu, a pobedu je obezbedio Lazar Randjelović u 52. minutu.

U Partizanu su se prvo osvrnuli na situaciju koja je prethodila izjednačujućem golu.

„Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla. Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vodjstvu Partizana, kao da je želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala“, piše u saopštenju.

Radnički je poveo sa 2:1 u 48. minutu. Grbić je šutirao pred gol posle prodora sa leve strane, ispred golmana Partizana u ofsajdu se nalazio Randjelović, koji nije pipnuo loptu, ali je ometao Kljajića, koji nije mogao da dodje do lopte, koja je završila u mreži.

„Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsjad poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih kradja na stadionu kraj Nišave“, naveo je Partizan.

„Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani „Boki“ večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije?“, piše u saopštenju.

Partizan je pozvao Fudbalski savez Srbije da se pozabavi „pljačkom“ i zatražio je kaznu za sudiju Bojana Nikolića.

„Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba“, piše u saopštenju Partizana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.