U trendu

FK Radnički: Navijač Napretka napao Lalatovića

KRUŠEVAC – Fudbalski klub Radnički iz NIša saopštio je vececras da je jedan navijač Napretka verbalno napao trenera Nenada Lalatovića na konferenciji za medije posle utakmice u Kruševcu koju su Nišlije dobile 2:1.

„Na konferenciji za medije nakon meča u Kruševcu dogodio se veliki skandal, pošto je na nju ušao navijač Napretka i verbalno napao šefa stručnog štaba Radničkog Nenada Lalatovića, uputivši mu najvulgarnije uvrede. Sama konferencija počela je neuobičajenim pitanjem PR-a Napretka, koje je bilo formulisano na jasan način da se Lalatović isprovocira, a kasnije se nadovezao i već pomenuti navijač, kojem svakako nije bilo mesto u prostoriji predviđenoj za novinare“, ističe se u saopštenju Nišlija.

Kako se navodi, ovo je očigledan pokušaj da se na istorijski uspeh Radničkog i osvojeno drugo mesto u polusezoni baci mrlja.

„Završili smo na drugom mestu na tabeli sa samo jednim porazom u 21 odigranom meču. FK Radnički poziva nadležne insitutucije da reaguju i da kazne FK Napredak za nedopustiv propust u organizaciji konferencije za štampu. Činjenica je da je u prostoru za medije bila osoba koja nije novinar i čiji je zadatak bio samo da isprovocira Nenada Lalatovića. Stiče se utisak sa je taj huligan imao zadatak da umanji značaj ove polusezone za istoriju Radničkog“, poručuju Nišlije.
Radnički je u utakmici 21. kola savladao Napredak 2:1.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.