najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

FMP: Trpimo pritiske zbog propusta drugog kluba

Košarkaški klub FMP iz Železnika saopštio je je danas da trpi velike pritiske da ne igra u Evrokupu, a sve, kako navode, zbog propusta drugog kluba.

„Pošto smo rešeni da igramo Evrokup, a dovedeni smo u neugodu situaciju u kojoj ćemo, šta god da konačno odlučimo, biti na gubitku, smatramo da imamo puno pravo da objasnimo srpskoj košarkaškoj javnosti šta se dešavalo prethodnih meseci i kako smo došli u ovu situaciju. KK FMP trpi velike pritiske da odustane od Evrokupa i pretrpi materijalne gubitke i još postane nekakav krivac za tuđe propuste“, navodi se u saopštenju.

IZ FMP-a ističu da su čekali odgovor KSS u kom smislu ugrožavaju interes srpske košarke, pošto su oni prvobitno hteli da igraju FIBA Ligu šampiona, u trenutku dok je Partizan izabrao Evrokup, ali im nije dozvoljeno, a sada kada se situacija promenila, ne mogu ni u Evrokup.

„Zato sada neka neki drugi objasne naša saznanja, a javnost, ne i lažni ideolozi i kolumnisti, koji se tako brinu za srpsku košarku i lažu javnost, shvate da smo u 2016.godini i da srpska košarka nije više u eri u kojoj smo imali jedan klub koji se pitao za sve i zbog čijih odluka su svi ispaštali“, zaključuju iz FMP-a.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike