U trendu

Formiran Organizacioni odbor za SP prvenstvo u rvanju

U prostorijama Palate Srbije danas je formiran Organizacioni odbor sa svetsko prvenstvo u rvanju za seniore, preneo je Rvački savez Srbije (RSS).

Svetsko prvenstvo u rvanju će se održati u Beogradu od 10. do 18. septembra, i na njemu će učestvovati 2.500 rvačica i rvača iz 74 zemlje.

Za predsednika Organizacionog odbora izabran je Darko Udovičić, pomoćnik ministra za sport i omladinu. Za direktora takmičenja izglasan je Milan Jelić, generalni sekretar Rvačkog saveza Srbije, a tehnički sekretar je Dušica Kovačević, sekretar RSS-a.

Organizacioni odbor čine i Davor Štefanek, olimpijski šampion i predsednik Sportskog saveza Srbije, član Olimpijskog komiteta Srbije Djordje Višacki, odnosno član veća za sport grada Beograda Goran Spasojević.

Takodje, članovi su i Slaviša Lakićević načelnik Uprave saobraćajne policije i Dejan Bojović načelnik uprave policije.

U Organizacioni udbor su ušli i predstavnici Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković, predsednik, Rajko Baltić, potpredsednik i Vulešević Dragan, član predsedništva.

Predsednik Nadzornog odbora je Savo Zatezalo, selektor reprezentacije za veterane i bivši rvač, dok je za predsednika Komisije za javne nabavke izabran Zvonko Popović.

Na sastanku je usvojen Pravilnik o radu Organizacionog odbora za Svetsko prvenstvo za seniore.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar