najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

FS S: Izbori od 28. septembra, novi predsednik u januaru

Skupština Fudbalskog saveza Srbije (FS S) na vanrednoj sednici u Staroj Pazovi donela je odluku o raspisivanju izbora od 28. septembra, što u praksi znači da će srpski fudbal novo rukovodstvo dobiti u januaru naredne godine.

“Neću govoriti o odlukama suda u Lozani, ni Đenovi, Albaniji, huliganima, ni o političkim pritiscima na lokalnom nivou. U osmoj godini mandati odlučili smo da sprovedemo izbore, ne treba kukati za propalim šansama A tima, vreme je da napravimo inventar stanja i krenemo dalje”, rekao je predsednik FS S Tomislav Karadžić.

On je dodao da javnost treba da zna da izbori nisu raspisani zbog kritika, nego jer su ljudi u FS S tako hteli.

“Izvinjavam se delegatima što im je mandat skraćen tri-četiri meseca, ali videćemo se opet jer Srbija nema druge fudbalske ljude”, istakao je Karadžić.

Na današnjoj sednici dužnosti generalnog sekretara FS S razrešen je Zoran Laković, koji odlazi u UEFA, a njegovu funkciju do izbora obavljaće Nebojša Ivković.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Miki

    Nadajmo se da će srpskom fudbalu jednom svanuti i da ćemo videti leđa Karadžiću i njegovim satelitima, koji su sveli fudbal na najniže moguće grane.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike