U trendu

FS S se zahvalio Paunoviću i ponudio mu novi posao

Fudbalski savez Srbije (FS S) upriličio je danas koktel u čast selektora šampiona sveta sa Novog Zelanda Veljka Paunovića, koji uskoro započinje klupsku karijeru, ali i ponudio mu da istovremeno obavlja funkciju koordinatora između A i mlade selekcije.

„Momci su stasali, idu dalje svojim karijerama, pa tako i ja. Bio je momenat za iskorak i ostajem pri tom stavu da želim da gradim klupsku karijeru. O ponudi ću razmisliti, interesantna je, stojim na rasplaganju FS S, želim da pomognem i u narednih nekoliko dana doneću odluku. Želim da se ovdašnji fudbal učvrsti na pravim vrednostima“, rekao je Paunović novinarima na koktelu u FS S.

Predsednik FS S Tomislav Karadžić priznao je da je želja svih bila da Paunović preuzme mladu selekciju i još jednom mu se zahvalio na svemu što je uradio.

„Ljudi i treneri kao što je on potrebni su Savezu, ali u životu se ne poklapaju želje i planovi. Stavio nam je do znanja da ima druge planove, nismo želeli da utičemo na njegove ciljeve. Žao nam je, ali do petka smo mu dali rok da odgovori, FS S mu neće praviti smetnju, ali nadamo se pozitivnom odgovoru“, istakao je Karadžić i najavio da će u petak biti imenovan novi selektor mlade reprezentacije.

Kada je u pitanju A tim, prema njegovim rečima, Radovan Ćurčić ima ugovor do 2018. godine i maksimalnu podršku.

„“Imamo pravac i put. Ćurčić je sjajan trener i čovek i držaćemo se odluke da radi taj posao. Sve ostalo su neozbiljne spekulacije i vreme dokonih i bezposlenih ljudi“, zaključio je Karadžić.

(Tanjug)

Pročitajte još i:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.