najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

FSS sutra o pokretanju postupka povodom utakmice OFK – Spartak

Fudbalski savez Srbije (FSS) sutra će odlučiti o eventualnom pokretanju postupka povodom utakmice između OFK Beograda i Spartaka, rekao je danas potpredsednik Slaviša Kokeza.

Kokeza je agenciji Beta rekao da je u dogovoru sa predsednikom FSS-a Tomislavom Karadžićem zakazao sastanak za ponedeljak u 13.00.

Sastanku će prisustvovati svi relevantni predstavnici srpskog fudbala: predsednik arbitražnog suda FSS-a Slobodan Pajović, prvi čovek disciplinske komisije Žarko Stevanović, komesar za integritet takmičenja Milivoj Mirkov, direktor Super lige Vladimir Bulatović, generalni sekretar Saveza Nebojša Ivković, kao i Kokeza, koji je u zadužen za regularnost.

“Saslušaćemo sve učesnike sastanka i pokrenućemo postupak ako postoje elementi da nešto nije bilo u skladu sa pravilima”, rekao je Kokeza agenciji Beta.

OFK je u subotu na svom terenu savladao Spartak sa 2:0, u 11. kolu Super lige.

Regularnost te utakmice dovedena je u pitanje, pošto je Spartak na teren izveo 11 igrača koji su tokom prvih 10 kola ove sezone ukupno odigrali samo 882 minuta.

Susret OFK-a i Spartaka izazvao je mnogo polemike u javnosti, a predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica rekao je da je dobio naznake da je utakmica nameštena.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike