U trendu

Fudbaleri Partizana protiv Moldea za plasman u LE

BEOGRAD – Fudbaleri Partizana večeras igraju protiv Moldea prvu od dve utakmice za plasman u Ligu Evrope.

Trener Savo Milošević za dvomeč sa norveškom ekipom rekao je da te utakmice mogu da odrede sudbinu crno-belih u narednom periodu.

„Molde jeste ozbiljna ekipa, nema neozbiljnih ekipa u Evropi. Nemam strah da će moja ekipa prići utakmici neozbiljno, prvo zbog značaja utakmice, a drugo i zbog ozbiljnosti protivnika. Molde je tipičan predstavnik skandinavske škole fudbala. Znate koliko su skandinavci fižicki spremni i disciplinovani. Svi pričaju o kvalitetu, ja pričam o kvalitetu prethodnih pet meseci. Ako kvalitet ne prati, organizacija, voljni momenat, agresija od tog kvalitet nema ništa“, rekao je Milošević.

On je istakao da je recept za dobar rezultatat u prvom meču protiv Moldea igra koju crno-beli prikazali u prethodnom kolu kvalifikacija protiv Malatije.

„Treba da ponovimo ozbiljnu trku koju smo imali protiv Malatije, dobru agresiju, dobru disciplinu, dobru koncentraciju i nepohodni su nam pshički i fižički spremni igrači“, rekao je on i dodao da će Partizan napasti Molde, ali da to mora biti dobro organizovano i strpljivo.

Partizan će večerašnji susret igrati bez publike zbog kazne, ali je UEFA dozvolila prisustvo deci do 14 godina iz škola fudbala sa teritorije cele Srbije.

Meč između Partizana i Moldea igra se večeras od 21 sat na stadionu u Humskoj.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.