U trendu

Fudbaleri Zvezde doputovali na Kipar na prvi deo priprema

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su danas na Kipar gde će obaviti prvi deo priprema za nastavak sezone.

Fudbaleri Zvezde se treću godinu uzastopno pripremaju na Pafosu, a sve treninge će obaviti na Gradskom stadionu i u Sportskom centru u Jeroskipu, navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Ekipa će, uprkos napornom putu i tome što je iz Beograda otputoavala u šest časova ujutru, danas obaviti prvi popodnevni trening, od 15 časova.

Trener Vladan Milojević poveo je na pripreme 32 igrača, a sa ekipom su i Muhamed El Fardu Ben i Stefan Hajdin, koji su u subotu potpisali ugovore sa klubom. Zajedno sa ekipom su i omladinci Dejan Joveljić, braća Luka i Ivan Ilić, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković.

Tu su i Damir Kahriman, Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Andjelković, Milan Rodić, Srdjan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić i Nenad Milijaš.

Takodje, na pripremama su i Mičel Donald, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Branko Jovičić, Gelor Kanga, Milan Pavkov, Luka Adžić, Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić.

Zvezda će u Pafosu biti do 21. januara kada će se vratiti u Beograd, gde će ostati do 26. januara kada je planiran put u Antaliju na drugi deo priprema.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar