U trendu

Fudbaleri Zvezde otputovali za Kazahstan

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas za Kazahstan gde ih očekuje revanš utakmica prvog kola Lige Evropa protiv Kajrata.

Crveno-beli su za Almati otputovali čarterom, a let će trajati oko sedam sati pošto će avion sleteti u Baku da dopuni gorivo. Avion je trebalo da poleti u 12.00, ali je polazak kasnio 45 minuta.

U prvom meču, odigranom prošle nedelje u Beogradu, Kajrat je slavio sa 2:0.

Fudbaler Zvezde Mihailo Ristić rekao je danas da njegova ekipa nema šta da izgubi u Alamtiju.

„Nismo smeli sebi da dopustimo onakav rezultat iz prve utakmice, ali ćemo dati sve od sebe u revašu. Nemamo šta da izgubimo i veliki sam optimista“, rekao Ristić novinarima aerodromu „Nikola Tesla“.

On je ocenio da Kajrat u prvoj utakmici nije pokazao da je bolji od Zvezde.

„Njihova jedina prednost je što su fizički spremniji od nas, ali mislim da je kvalitet na našoj strani“, kazao je Ristić.

Vezni fudbaler Zvezde je naveo da njegovoj ekipi mnogo znači „bezrezervna podrška navijača“, koji su u velikom broju prisustvovali treningu ekipe u utorak.

Trener Zvezde Miodrag Božović na put je poveo sledeće igrače:

Golmani: Predrag Rajković i Damir Kahriman,

Odbrambeni igrači: Vukašin Jovanović, Marko Petković, Zoran Rendulić, Mamabu Mbođ, Miloš Cvetković, Dušan Anđelković,

Vezni igrači: Aleksandar Kovačević, Saša Stojanović, Idan Vered, Džošua Parker, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Aleksandar Katai, Vukan Savićević, Marko Grujić,

Napadači: Luka Jović i Petar Orlandić.

Put Kazahstana krenuli su i predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Blažo Raosavljević i drugi.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa između Crvene zvezde i Kajrata igra se sutra od 16.00 po srednjeevropskom vremenu u Almatiju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar