U trendu

Fudbalskoj legendi ove zemlje preti kazna – bičevanjem

Bivši igrač Ajaksa, Rome, Totenhema, Midlsbroa, Vigana, Vest Hema, Rome i legenda egipatskog fudbala Mido, dobio je otkaz u arapskom Al-Vehdeu, a zbog objave na Tviteru preti mu stroga kazna

Mido nije dobio otkaz iz fudbalskih razloga, već zbog svoje objave na Tviteru. Navijači su ipak ‘crvena linija’ i nadamo se da mu je profil stvarno bio hakovan jer je što se tiče trenerskog učinka stvarno bio poseban, objasnio je potpredsednik Al Vehde, kluba u kojem je egipatska fudbalska legenda Mido donedavno bio trener.

– Poštujem odluku kluba, ali profil mi je bio hakovan i preduzeću sve legalne mere da dokažem svoju nevinost – kratko se osvrnuo Mido na svoj otkaz u arapskom klubu.

Navijači su od njega na Tviteru tražili ostavku, a jednome je spomenuo polni organ tetkine majke, a takav rečnik se u Saudijskoj Arabiji smatra teškom uvredom, prenose sportski mediji.

Tu objavu je Mido odmah izbrisao i objavio da mu je profil bio hakovan . Ipak, ovakve uvrede u Arabiji su žestoko kažnjive pa bi se Mido ubrzo mogao naći pred sudom gde mu preti kazna javnog bičevanja.

Dosad su se ljudi za ovakve objave kažnjavali s 10 udaraca bičem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar