U trendu

Gavrić: Da osvojimo titulu već protiv Rada

BEOGRAD – Fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić izjavio je da jedva čeka meč protiv Rada na Banjici u 27. kolu Superlige u kom će crveno-beli imati prvu šansu da osvojie titulu.

Utakmica između Rada i Crvene zvezde igra se u petak od 19.30.

„Očekujem dobru utakmicu sa naše strane. Spremali smo se vredno, motivisani smo i zaista smo se uželeli fudbala. Ako odigramo onako kako znamo i umemo, verujem da već protiv Rada možemo da osvojimo titulu, a da onda možemo da se okrenemo i Kupu Srbije“, rekao je Gavrić za klupski sajt.

Fudbaler rodom iz Ugljevika smatra da je ekipa spremna za sve izazove koji ih očekuju.

„Imali smo vrlo naporne tri nedelje. Mnogo smo radili kako bi se što pre vratili u takmičarski ritam. Bila je to neka vrsta mini priprema sa visokim intenzitetom i sad se osećamo spremni. Sveži smo i spremni za nastavak sezone i za sve izazove koji nas očekuju. Verujem da smo to nagovestili i u dve provere koje smo imali i koje smo ubedljivo rešili u našu korist“, rekao je Gavrić i dodao da je će meč u petak biti neobičan jer će btii igran bez prisustva navijača.

„Nedostajaće nam sigurno. Mene jako motiviše huk navijača i postanem inspirisaniji kada vidim pune tribine. Medutim, situacija je takva da moramo da je prihvatimo i nadam se da ćemo se što pre svi zajedno videti na Marakani. Do tada, poručio bih im da nas što više bodre iz svojih domova“, zakljčio je Gavrić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar