U trendu

Burna rasprava s navijačem: Gledalac izbačen sa meča Kirjosa i Lajovića (video)

Jedan navijač izbačen je sa meča Nika Kirjosa i Dušana Lajovića na mastersu u Majamiju, posle rasprave sa australijskim teniserom.

Kirjos je rano jutros pobedio Lajovića sa 6:3, 6:1 i plasirao se u osminu finala mastersa u Majamiju.

Pri rezultatu 4:1 u prvom setu, Kirjos je počeo da se raspravlja sa jednim navijačem, koji mu je prethodno nešto dobacio, najverovatnije da bi trebalo da promeni frizuru, preneli su američki mediji.

„Da li si dobio besplatnu ulaznicu? Zbog čega si došao da me gledaš u nedelju uveče? Nemaš ništa da radiš nedeljom uveče? Nedelja je, a ti si još ovde gledaš moj meč. Šta to radiš?“, rekao je Kirjos navijaču.

Sudija meča pokušao je da smiri situaciju, ali je Kirjos nastavio da se obraća muškarcu, koji je na kraju izbačen sa tribina.

Kirjos je mahnuo gledaocu dok ga je obezbedjenje izvodilo, a posle meča rekao je da ga je taj muškarac vredjao. Australijanac je rekao i da mu je to bilo zabavno, kao i da veruje da se i navijačima svidelo.

„Zabavio sam se. Znao sam da će ga izbaciti, svidelo mi se, svaki sekund. Ne razumem takve ljude. Kada odem na neki sportski dogadjaj, na NBA utakmicu, ja sedim i divim se sportistima, pošto volim što sam došao na utakmicu. Ne razumem to pričanje sa sportistima“, rekao je Kirjos.

„Idioti kao što je on koji nemaju ništa bolje da rade u nedelju uveče nego mene da gledaju, obraćaju mi se kao da nisu zainteresovani za gledanje meča, a nemaju šta drugo da rade već da sede i gledaju moj meč“, dodao je 33. teniser sveta.

(Beta)

2 komentara
  1. Anonimni

    Ali za neke „gledaoce“ posebno fudbalske, sportski dogadjaji su mesto i vreme za izivljavanje i oslobadjanje od stresa. Prisustvo na tribinama im daje pravo da se izivljavaju i zaborave na zivotne probleme i frustracije. Tako pokazuju njihovu losiju stranu neshvatajuci da je otkrivanje i pokazivaje dobrote mnogo vece zadovoljstvo.

  2. Svemirski Putnik

    Bio je zabavan meč. Podržavam Nikovu reakciju. Dušan je verovatno izgubio koncentraciju tokom ovog incidenta sa gledaocem. Niku kao da nije smetalo da se raspravlja i usput igra tenis. Veoma zabavno! Nadam se da će potencijalni provokatori iz publike naučiti lekciju da ne provociraju sportiste.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike