U trendu

Gocić se rasplakao: Ovo je najveća čast u životu

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije rasplakao se večeras posle dodele medalja na Svetskom prvenstvu u Kazanju, i rekao je da mu je „najveća čast u životu“ što je bio kapiten ovim saigračima.

„U poslednjih par meseci definitivno je tako (da Srbija pobeđuje). Po ko zna koji put kažem da mi je najveća čast u životu što sam kapiten ovim momcima“, rekao je Gocić za RTS sa zlatnom medaljom oko vrata.

Tada su ga saigrači koji su bili pored prekinuli skandiranjem „uzmi, Žile, svetsku titulu“ i „jedan je Žile kapiten“, nakon čega se Gocić odmaknuo od kamere i šakom prekrio oči.

Posle toga se sabrao i kratko rekao: „Pored toga što su veliki ljudi, oni su i ogromni šampioni. Ja sam najsrećniji što sam njihov kapiten“.

Andrija Prlainović je proglašen za zvanično najboljeg igrača Svetskog prvenstva u Kazanju.

„Nebitno je to sve. Večeras smo svedoci istorije. Niko nikad nije osvojio Svetsko prvenstvo na ovakav način. Biti deo ovog tima je privilegija. Čast je biti samo deo ovog tima, a ono što smo mi uradili u poslednje dve godine će se prepričavati godinama“, rekao je Prlainović.

Filip Filipović je kazao da je večeras „bilo nemoguće“ pobediti Srbiju.

„Ono što je slomilo Hrvatsku je naše srce i zaista čestitam svim saigračima. Nisu u pitanju dodavanja i golovi, bila je ovo ekipa koju je bilo nemoguće nadigrati, nemoguće pobediti. Voleo bih da čestitam stručnom štabu i saigračima i želimo da pozdravimo celu naciju. Ovo je zaista velika, velika privilegija, biti deo ovog tima“, rekao je Filipović.

Na pitanje zašto selektor Dejan Savić ponovo nije skakao u bazen, Filipović je u šali odgovorio: „Selektor se malo ugojio, nismo bili sigurni da ćemo ga izvaditi“.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike