U trendu

Golden Stejt pobedio Kliperse za 13. uzastopnu pobedu u NBA ligi

Košarkaši Golden Stejta pobedili su noćas posle preokreta na gostujućem terenu Los Anđeles Kliperse sa 124:117 i ostvarili 13. uzastopnu pobedu u NBA ligi.

Aktuelni šampion NBA lige je i dalje neporažen, a do pobede u Los Anđelesu predvodio ga je Stefen Kari sa 40 poena i 11 skokova. Klej Tompson postigao je 25 poena, Harison Barns 21, a Drejmond Grin 19 poena.

U ekipi Los Anđeles Klipersa Kris Pol bio je najefikasniji sa 35 poena i osam asistencija, Blejk Grifin postigao je 27, a Džamal Kroford 15 poena.

Golden Stejt je u prvom poluvremenu imao 23 poena zaostatka, ali je serijom od 25:8 uspeo da preokrene. Barns je „trojkom“ doneo vodjstvo Voriorsima 96:95, a poenima Džoša Smita za 102:95 šampion je prelomio utakmicu.

Golden Stejt je tako postao jedan od četiri tima u istoriji NBA lige koji je počeo sezonu skorom od 13 uzastopnih pobeda.

Košarkaši Klivlenda pobedili su na svom terenu Milvoki sa 115:110 i prekinuli niz od dva poraza.

Kavalirse je do pobede predvodio Lebron Džejms sa 27 poena, devet skokova i šest asistencija, a dobre partije prikazali su Kevin Lav sa 22 poena i 15 skokova i Džej Ar Smit sa 18 poena.

U ekipi Milvokija najefikasniji je bio Janis Antetokumpo sa 33 poena, što je njegov rekord karijere. Greg Monro dodao je 17 poena, a Kris Midlton 15.

Košarkaši Majamija pobedili su na svom terenu Sakramento sa 116:109 i ostvarili sedmu pobedu u sezoni.

Dvejn Vejd bio je najefikasniji u domaćem timu sa 24 poena, a Kris Boš dodao je 23 poena i 11 skokova.

U ekipi Sakramenta Marko Belineli postigao je 23 poena, Ben Meklemor ubacio je 17, dok je Redžon Rondo postigao 14 poena i imao je 18 asistencija i devet skokova.

Najbolji igrač Sakramenta Demarkus Kazins propustio je utakmicu zbog suspenzije. On je suspendovan na jednu utakmicu pošto je tokom utakmice sa Atlantom laktom udario košarkaš Hoksa Ala Horforda. Kingsi su ove sezone izgubili svih pet utakmica kada Kazins nije bio u timu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar