U trendu

Goleada u Italiji, Đurđević doneo bod Palermu

Prve četiri nedeljne utakmice Serije A završene su danas istim rezultatom, 2:2, dok je srpski fudbaler Uroš Đurđević doneo bod svom Palermu u meču protiv Karpija.

Novajlija Karpi je odigrao hrabro i nije ga omelo ni rano vođstvo domaćina. Palermo je poveo već u šestom minutu golom Oskara Hiljemarka, ali je u 24. minutu vratio goste u igru nakon autogola Roberta Vitela.

Karpi je potom poveo golom Marka Borijela u 64. minutu. Bod domaćinu doneo je bivši fudbaler Rada Đurđević. On je ušao u igru u 62. minutu, a u 88. je iskoristio asistenciju Ahrafa Lazara i smestio loptu u prazan gol.

Torino nije uspeo da zabeleži treću pobedu u trećem kolu, pošto je danas odigrao 2:2 u gostima protiv Verone u otvorenoj i uzbudljivoj utakmici. Domaći tim je dva puta vodio, prvo posle penala Luke Tonija u 49, a onda i golom Huana Gomesa u 71. minutu. Strelci za goste bili su Danijele Bazeli u 66. i Afrije Akva u 73. minutu.

Utakmice Empoli-Napoli i Sasuolo-Atalanta takođe su završene 2:2. Meč Sampdorija – Bolonja jew odložen, a kasnije igraju Lacio-Udineze i Inter-Milan.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.