U trendu

Golman Đukanović napustio reprezentaciju, vraća se u Srbiju

Stručni štab i rukometaši reprezentacije Srbije objavili su danas u saopštenju da golman Slaviša Đukanović više nije član nacionalnog tima, nakon što je samostalno odlučio da napusti ekipu tokom Evropskog prvenstva u Poljskoj.

„Slaviša Đukanović više nije član rukometne reprezentacije Srbije. Posle primanja selektorove odluke da za narednu utakmicu umesto njega u tim stavi Dragana Marjanca, što prema pravilima i propisima ne bi značilo kraj Đukanovićevog učešća na ovom Evropskom prvenstvu, igrač nije saopštio nezadovoljstvo selektoru. Umesto toga, nezadovoljstvo je izrazio putem društvenih mreža“, navodi se u saopštenju reprezentacije.

Đukanović je na Fejsbuku napisao da se vraća u Srbiju, a posle i u svoj francuski klub „zbog trenutne loše organizacije i neodgovornog ponašanja određenih ljudi“ u reprezentaciji Srbije.

Svi članovi reprezentacije osudili su takvo ponašanje.

„Njegovu izjavu za neodgovorno ponašanje i lošu organizaciju u reprezentaciji Srbije kao neistinitu…u potpunosti osuđuju svi igrači i članovi stručnog štaba nacionalnog tima“, navodi se u dopisu iz Rukometnog saveza Srbije.

U saopštenju je dostavljen i faksimil potpisa selektora Dejana Perića i svih ostalih reprezentativaca.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar