najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Golman Novog Pazara hitno prebačen u Klinički centar

Golman Novog Pazara Mladen Živković, koji je povredjen u današnjoj utakmici s Crvenom zvezdom, prebačen je prvo u Opštu bolnicu u tom gradu, a potom transportovan u Klinički centar Srbije, rekao je fizioterapeut Novopazaraca Jasmin Džogović.

On je u izjavi radiju Sto plus rekao da je u novopazarskoj bolnici Živkoviću uradjen skener koji je pokazao da ima više povreda glave, zbog čega je odlučeno da bude transportovan za Beograd.

“Živković ima višestruke prelome jagodične kosti, a polomljen mu je i nos. Iako smo u prvi mah sumnjali da ima i frakturu lobanje, skener je pokazao drugačije. Ipak, povrede su ozbiljne i zbog toga je morao da bude prebačen za Beograd gde će mu biti uradjena hirurška intervencija”, kazao je Džogović.

Fizioterapeut Novog Pazara je dodao i da je zbog velikih podliva u blizini oka, Živkoviću uradjen oftalmološki pregled i da za sada nema oštećenja vida.

Napadač Crvene Zvezde Predrag Sikimić je u pokušaju da dodje do lopte snažno šutnuo u glavu golmana Mladena Živkovića i povredio ga. On je zbog tog neopreznog starta dobio crveni karton, a dok je napuštao teren došlo je do burne reakcije navijača domaćih zbog čega je utakmica bila prekinuta dvadesetak minuta.

Utakmica sedmog kola Super lige Srbije izmedju Novog Pazara i Crvene zvezde završena je pobedom gostiju 4:1.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike