U trendu

Golman Satona: Nisam prekršio pravila kada sam pojeo pitu tokom utakmice

Rezervni golman engleskog fudbalskog petoligaša Saton junajteda Vejn Šo odbacio je danas spekulacije da je prekršio pravila o kladjenju Fudbalskog saveza Engleske (FA) kada je tokom utakmice sa Arsenalom u FA kupu pojeo pitu.

Saton je sinoć na svom terenu izgubio od Arsenala sa 0:2, a korpulentni Šo je snimljen kako za vreme drugog poluvremena jede pitu. Trener Satona Pol Dosvel je pre toga izvršio sve tri izmene i pitanje je da li bi Šo mogao da udje u igru da je bilo potrebno.

Dosvel je britanskim medijima rekao da postupak rezervog golmana nije prikazao klub u najboljem svetlu.

Jedna kladionica je pre utakmice ponudila kvotu na to da će Å o, koji je teÅŸak 130 kilograma, pojesti pitu uÅŸivo u programu, a Saton je pod lupom poÅ¡to je rezervni golman priznao da je pre znao za kvotu.

„Par momaka mi je pre utakmice pitalo o kvoti 8-1 za pitu. Rekao sam da ne znam, ali da nisam niÅ¡ta jeo ceo dan i da bih moÅŸda mogao kasnije neÅ¡to da pojedem. Posle toga sam video kvotu i hteo da se malo naÅ¡alim. Obavili smo sve izmene, a i gubili smo 0:2“, rekao je Å o za Independet.

U britanskim medijima se vodi polemika da li je Šo prekršio pravila FA o kladjenju, ali on je rekao da ni on ni njegovi saigrači nisu uplatili novac.

„Mislim da je par ljudi uplatilo, ali nama iz Saton junajteda nije dozvoljeno da se kladimo. Mislim da su neki prijatelji i par navijača uplatili novac, ali to je bila samo Å¡ala zbog njih“, rekao je Å o.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar