najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

De Laurentis: Iguain je izdajnik, Juventus igrao “prljavo” (video)

Kako javljaju sportski mediji, navijači Napolija odluku Aregntinca da pređe u Juventus smatraju izdajom. O tome pričaju čak i sveštenici na venčanjima…

Nadu da bi Iguain, ipak, mogao da ostane na “San Paolu” ugasio je Đuzepe “Bepe” Marota. Čelnik Juventusa potvrdio je u utorak da je šampion Italije podneo potrebnu dokumentaciju za transfer.

“Podneli smo ligi ugovor za Iguaina. Sve je završeno”, rekao je Marota.

Prvi čovek Napolija Aurelio De Laurentis optužio je danas Juventus da je odigrao “prljavu” igru oko transfera Gonzala Iguaina, za kojeg je izjavio da je izdajnik.

Juventus je aktivirao otkupnu klauzulu od 94 miliona evra i ostvario najveći transfer u istoriji italijanskog fudbala, dok je Argentinac postao najplaćeniji igrač Serije A sa godišnjom platom od 7,5 miliona evra.

“Shvatili smo da mnogo rizikijemo odlazak Iguaina posle izjava njegovog brata, ali nismo ih ozbiljno shavatali jer smo mislili da neće otići na ovakav način iz kluba. Neki će možda misliti da je preterano reći, ali ova priča dobija pun smisao izdaje i nezahvalnosti”, rekao je De Laurentis za Korijere delo Sport.

Kontroverzni predsednik ističe da se Juventus nije ponašao fer u pregovorima, ali da želi da zatvori priču u “slučaju Iguain”.

“Postajala je klauzula, ali je Juventus odigrao prljavu igru i tajno obavio medicinske preglede sa igračem. Očekivao sam da će se drugačije ponašati. Ipak, sve je to fudbal i sentimentalnosti nema mesta”, poručio je De Laurentis.

Iguan je tri sezone proveo u Napulju, bio ljubimac navijača i prvi strelac tima, zbog čega je njegov prelazak u Juventus izazvao veliko nezadovoljsto u gradu pod Vezuvom.

Ovaj 28-godišnji fudbaler je ranije igrao za River Platu i Real Madrid.

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike