U trendu

Grbić: Zadovoljan sam rezultatom

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je danas da je najbitnije što je protiv Danske ostvarena maksimalna pobeda, kao i da mu je drago što je uspeo da pruži šansu igračima koji nemaju često priliku da igraju.

„Najvažnija stvar od svega je da smo pobedili sa 3:0, kao i što je par igrača dobilo priliku da igra, a koji inače ne bi imali toliko šansi. Sve je proteklo kako sam planirali. Zadovoljan sam rezultatom“, rekao je Grbić za sajt Odbojkaškog saveza Srbije.

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Dansku sa 3:0 u setovima (25:23, 34:32, 25:19), u drugom kolu Grupe E evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

„Današnja utakmcia je bila, nadam se, lepa lekcija. Lepa lekcija iz razloga zato što bi iz ovog meča igrači trebalo da shvate da i kada nisi na svom nivou i kada protivnik počne da igra bolje, i kada krene nervoza i nesigurnost, možeš da pobediš“, rekao je Grbić.

Sledeću utakmicu igraće sutra od 17.30 protiv Švajcarske.

„Naredni protivnici su sličnog ili istog kvaliteta kao Danska. Moramo da promenimo pristup ulaska u mečeve ukoliko želimo da ne rizikujemo da gubimo setove ili eventualno utakmice“, zaključio je Grbić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar