U trendu

Grupa F: Real u krizi, Ronaldo dao gol i pozdravio Zidana

Fudbaleri Real Madrida potvrdili su da su u rezultatskoj krizi, pošto su večeras igrali nerešeno 2:2 sa Borusijom Dortmund u drugom kolu Grupe F Lige šampiona.

Real je vezao treći remi, posle dva nerešena rezultata u španskom prvenstvu. Madridski klub je i dalje prvi u grupi Lige šampiona sa četiri boda, koliko ima i Borusija.

Strelac prvog gola za Real bio je Kristijano Ronaldo, koji se posle postignutog pogotka pozdravio sa trenerom Zinedinom Zidanom, i tako pokazao da izmedju njih nema nesuglasica, pošto u mediji prenosili da su se njih dvojica sukobili jer je portugalski napadač bio nezadovoljan što je zamenjen u prošloj utakmici u španskom prvenstvu.

Ronaldo je doveo Real u vodjstvo u 17. minutu, ali je Pjer-Emerik Obamejang izjednačio pred poluvreme. Novu prednost madridskom klubu doneo je Rafael Varan u 68, a konačan rezultat u 87. postavio je Andre Širle.

Korak za Realom i Borusijom drži Sporting, koji je u Lisabonu pobedio Legiju sa 2:0 i osvojio prve bodove. Strelci su bili Brajan Ruis u 28. i Bas Dost u 37. minutu.

Srpski reprezentativac Lazar Marković ušao je za Sporting u 67, a Radosav Petrović u 87. minutu.

Real će u sledećem kolu 18. oktobra dočekati Legiju, dok će Sporting u Lisabonu igrati protiv Borusije Dortmund.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.