najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Gvardiola: Ja sam kao žena, mogu da multitaskujem

Trener Bajern Minhena Pep Gvadiola pozvao je danas fudbalske medije da prekinu da mu postavljaju pitanja o odluci da na leto preuzme Mančester siti, uporedivši sebe sa ženom i rekavši da može da priprema utakmice u Nemačkoj i da se sprema za život u Engleskoj.

Poslednjeg dana prelaznog roka objavljeno je da će Gvardiola preuzeti Siti na leto, nakon čega su nemački mediji pisali da bi to saopštenje moglo da bude prepreka drugom delu Bajernove sezone, ali je trener rekao da je “vrlo talentovan” za “multitasking” (radjenje više različitih stvari u isto vreme).

“Ja sam kao žena, mogu da multitaskujem, mogu da kontrolišem obe situacije. Nije to problem, vrlo sam talentovan za to”, rekao je Gvardiola, a preneo sajt Gol.

Na pitanje da li će mu sada kada je transfer objavljen biti teže da se koncentriše, on je kratko odgovorio: “Zašto bi?”.

On je pozvao novinare da prestanu da ga pitaju o transferu, ali je priznao da su dugo trajali pregovori o prelasku u Siti.

“Već sam vam rekao zašto idem u Englesku, morate mi verovati. Svaki dan dolazim ovde i pričam o tome. Pregovore smo prvi put počeli u maju ili junu. O tome ću više pričati kad budem u Mančesteru”, rekao je Gvardiola.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike