U trendu

Hitna pomoć: Više navijača povređeno na utakmici u Beogradu

Najmanje 17 navijača povredjeno je večers u tuči koja je izbila na fudbalskoj utakmici izmedju Partizana i Crvene zvezde, u Beogradu.

Tuča je izbila na južnoj tribini stadiona Partizana u Humskoj tokom prvog poluvremena „večitog“ derbija.

„Povredjeno je 17 do 19 navijača, još se ne zna tačan broj jer se nisu sve ekipe vratile sa terena. Jedan mladić je prevezen na reanimaciju na Vojnomedicinsku akademiju koja je dežurna“, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Tuču na južnoj tribini koja je trajala duže od 10 minuta, na kraju je zaustavila žandarmerija i potom sa stadiona izvela nekoliko navijača.

(Beta)

U tuči na derbiju povređeno oko 20 osoba

U masovnoj tuči, koja je izbila večeras na fudbalskoj utakmici između Partizana i Crvene zvezde u Beogradu, povređeno je oko 20 osoba, rekla je Tanjugu portoparol Hitne pomoći Nada Macura.

„Povređeno je 19, 20 osoba“, rekla je Macura, navodeći da je jedna osoba prevezena u svesnom stanju, sa povredom glave, na Odeljenje za neurohirurgiju Vojnomedicinske akademije.

Macura je rekla da su četiri ekipe Hitne pomoći redovno dežurale na utakmici, a da je poslato još pet ekipa.

Navijači Partizana međusobno su se sukobili večeras na južnoj tribini stadionu u Humskoj, tokom prvog poluvremena 156. večitog derbija.

U masovnoj tuči na jugu, koja je počela sredinom prvog poluvremena i trajala je nekoliko minuta, korišćene su baklje sa obe zaraćene strane.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar