U trendu

Hrabrost ili ludost: Bosanac uplatio 55 hiljada evra na pobedu Hrvata i Đokovića

Jedna kladionica iz BiH objavila je da je jedan vatreni navijač fudbalske reprezentacije Hrvatske iz BiH toliko uveren u pobedu Vatrenih u finalnoj utakmici s Francuskom, da je na to uložio oko 50 hiljada evra, a da stvar bude zanimljivija, reč je o celokupnom iznosu koji je osvojio kladeći se na plasman Hrvatske u sam vrh i pre nego je Svetsko prvenstvo u Rusiji počelo.

Kladioničar, čiji identitet iz razumljivih razloga nije poznat, ali je poznato uplatno mesto, izazvao je pravu senzaciju svojom sigurnošću u trijumf Hrvatske.

– Hladnokrvno, kao da uplaćuje 5 konvertibilnih maraka, igrač je rekao kako veruje da će Vatreni biti bolji od Francuza i uzeti titulu i uplatio 100 hiljada KM (približno 50 hiljada evra) samo na taj par, a još 10 hiljada KM (5 hiljada evra)  je uplatio dodavši na listić, uz Hrvatsku, i pobedu Novaka Đokovića u petak protiv Rafaela Nadala na Vimbldonu – napisali su na Fejsbuk stranici kladionice.

– Ako Hrvatska osvoji titulu, naš igrač će dobiti 270 hiljada KM (138 hiljada evra) – dodali su. Pojasnili su pritom da je strastveni kockar pre početka prvenstva uplatio oko 2.700 evra na plasman Hrvatske u finale, što mu je donelo nešto više od 40 hiljada evra.

Umesto da taj dobitak stavi u džep, ovaj navijač Hrvatske kladio se sa 50.000 evra na pobedu Vatrenih u finalu, a uz to je doplatio za Đokovića. – Nemamo šta drugo da kažemo, osim svaka čast na hrabrosti – poručili su iz kladionice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.