U trendu

Hrvatice oduševljene gostovanjem u Beogradu: ‘To nikad nismo doživele!’ (video)

Košarkašice Medveščaka, aktualne prvakinje Hrvatske, gostovale u su Beogradu u sklopu regionalne košarkaške lige. Iako su poražene (61:65), tu će utakmicu pamtiti celi život, prenose hrvatski mediji

https://www.youtube.com/watch?v=u7g4ImCZCZ0.

Naime, poklopilo se da baš taj dan Grobari slave 72. rođendan JSD Partizana pa su odlučili da to proslave baš na tom susretu koji se igrao sportskoj dvorani „Ranko Žeravica“ u Novom Beogradu. Iako su košarkašice uglavnom navikle igrati pred malim brojem gledalaca, na toj se utakmici okupilo oko tri hiljade navijača.

Stoga su igračice Medveščaka bile oduševljene atmosferom, o čemu je pisalo na stranicama njihovog kluba. Kažu da je sve proteklo u sportskom navijanju i odličnoj atmosferi.

„Na samom početku Regionalne lige naše su košarkašice doživele poraz od ekipe Partizana. Međutim, ekipa se vratila u Zagreb puna dojmova. Kao što se najavljivalo, napravljen je sportski “štimung”, ali nitko nije očekivao toliko navijača na tribinama. Na službenim stranicama Partizana piše da je bilo oko 3000 navijača, a to ne da nismo nikada videli na jednoj ženskoj utakmici, a još manje doživjeli. Možda na nekoj reprezentativnoj utakmici, što čisto sumnjam, ali to je ipak košarka za sebe! Toliko korektna atmosfera, navijači su celu utakmicu bodrili svoj klub, nisu stali niti na poluvremenu, ali izgleda da je takva atmosfera odgovarala i našim igračicama“, piše na stranicama Medveščaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.