U trendu

Humana akcija Partizana, fudbaleri dobrovoljno daju krv

Fudbalski klub Partizan u saradnji sa Institutom za transfuziju Srbije sutra od 10 do 15 sati organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi u restoranu na istočnoj tribini stadiona u Humskoj.

„Zbog alarmantnosti situacije na koju su ukazali sve relevantne zdravstvene ustanove, akciji dobrovoljnog davanja krvi pristupiće i čitav prvi tim FK Partizan predvođen Miroslavom Đukićem i stručnim štabom, koji će sutra u navedenom terminu doći i dati krv“, navodi se u saopštenju crno-belih.

Kako se ističe, i pored prisutnog umora, potrebnog perioda za oporavak, puta za Mađarsku na odlučujući meč za Evropu, prvotimci Partizana će još jednom pokazati svoju ljudskost i karakter odlučivši se da svojim ličnim primerom ukažu na alarmantnost situacije i daju krv najugroženijima.

„Napominjemo da su krvne jedinice preko potrebne kako bi se sprovele zakazane operacije i osigurao život bebama, dojiljama, starima i bolesnima! Svi dobrovoljni davaoci koji sutra dođu i daju krv na poklon će dobiti kartu za utakmicu Partizan – Napredak, kao i poklone iz crno-belog butika“, poručuju iz redova šampiona Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar