U trendu

Humani ofanzivni skok: KK Partizan za pomoć nezbrinutoj deci

BEOGRAD – Košarkaški klub Partizan i kompanija Možart organizuju zajedničku akciju „Humani ofanzivni skok“ za pomoć nezbrinutoj deci.

Kako je saopšteno, svaki ofanzivni skok igrača juniorskog i kadetskog tima Partizana ove sezone Možart vrednuje sa 200 dinara i tako asistira crno-belima u akciji za pomoć nezbrinutoj deci, a od početka šampionata prikupljeno je oko 90.000 dinara.

Mladi košarkaš Nikola Radovanović kaže da će ova akcija biti dodatni motiv da budu još bolji u ovom segmentu igre.

„Ofanzivni skok ti daje novu šansu posle promašaja. To je nešto dodatno, nešto što često pravi razliku u jednoj utakmici. Ova akcija će nam biti dodatan motiv da u tom segmentu igre budemo još bolji, a ujedno i da na taj način pomognemo nekome kome je pomoć potrebna. Ko zna, možda baš iz nekog skoka u napadu dođemo do pobede u najvažnijim utakmicama sezone koje nas tek očekuju“, rekao je Radovanović.

Direktor korporativnih komunikacija u Možartu Borjan Popović objasnio je zašto je kompanija rado podržala i “ofanzivu” trofejnog srpskog kluba.

„Hvala mnogo našim prijateljima iz KK Partizan, ovo je pravi primer kako timskom igrom možemo da napravimo velike akcije i pomogemo onima kojima je to preko potrebno. Navijaćemo za mlade momke da ostvare što više ofanzivnih skokova, kako bi iznos donacije na kraju sezone bio što veći“, istakao je Popović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar