U trendu

Ibrahimović: Ja sam kao vino, što stariji to bolji

11 golova ukupno ove sezone utišali su i zadnje skeptike koji su smatrali da je Mančester Junajted pogrešio sa dovođenjem Zlatana Ibrahimovića.

„Srežan sam, odlično se osećam. Volite li crno vino? E, ja sam baš takav. Što sam stariji, to sam bolji. Imam 35 godina, ali se osećam kao da mi je ponovo 20“, rekao je Ibrahimović, očigledno zadovoljan svojim nastupima u Mančesteru.

„Mogao bih da igram do 50. godine“, dodao je Zlatan.

Iako je teško verovati da će 2031. godine još biti u Junajtedovom ili nekom drugom dresu, Ibrahimović i dalje oduševljava svojim igrama.

„Jak je na nogama, jak je u vazduhu. Koliko ima godina? 35? Briljantan je“, nahvalio je Zlatana golman WBA-a Ben Foster.

„Igrao sam u vrlo različitim ligama, u različitim zemljama i uvek sam bio dobar. Ključ je u prilagođenju, ne možeš uvek da igraš isto. Mislim da sam to odlično odradio“, rekao je Ibrahimović, koji je prošlog leta imao basnoslovnu ponudu iz Kine.

Nudili su mu 60 miliona evra za dolazak, ali Zlatan se odlučio za Englesku. Kinezi će navodno sledećeg ljeta udvostručiti ponudu, ali Žoze Murinjo je nedavno rekao da će Šveđanin produžiti ugovor sa Junajtedom, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.