U trendu

Ibrahimović: Ostajem ako umesto Ajfelove kule postave moj spomenik

Fudbaler Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović najavio je danas da će napustiti klub na kraju sezone, ali je dodao da će ostati u Parizu ako se Ajfelova kula zameni njegovim spomenikom.

PSŽ je danas osvojio četvrtu uzastopnu titulu pobedom nad Troaom od 9:0. Ibrahimović je u tom meču postigao četiri gola, medju kojima i het-trik za samo 10 minuta. Time je svoj učinak u Ligi 1 povisio na 102 gola. Ugovor sa klubom ističe mu na kraju sezone.

„Kako sada stvari stoje, neću biti u PSŽ-u sledeće sezone. Imam još mesec i po dana ugovora. Ne verujem da mogu da zamene Ajfelovu kulu mojim spomenikom, čak ni ljudi koji vode ovaj klub. Ali, ako mogu, ostaću ovde, obećavam!“, rekao je šaljivo Ibrahimović za televiziju beIn Sports.

Predsednik PSŽ-a Naser Al-Kelaifi više puta je rekao da klub želi da ga zadrži, a mediji ga već mesecima povezuju sa raznim klubovima.

„Srećan sam ovde, uvek sam imao dobre odnose sa navijačima i klubom, uvek su vodili računa o meni. Imam sjajan odnos sa svima. Uživaću u preostalih mesec i po dana ovde“, rekao je 34-godišnji Ibrahimović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.